Bibs

Bibs - Avlskatten

Bibs er født og "døbt" som Coco Charnel, den 19. maj 2009. Bibs er en Blåmasket hunkat.

 

Bibs er datter af den Brunmaskede far Charki´s Ferdinan og den Blåmaskede mor Sandie von Gott og er født i

opdrættet Kiss-Bears.

 

Bibs er er en bryllupsgave fra vores kattevenner og er vores udstillings- og avlskat. Hun har nu født 3 kuld killinger, kuld A i 2011, Kuld B i 2012 og Kuld D i 2013.

 

Bibs har deltaget på 4 udstillinger og har opnået to Exelent I og 2 Excelent II som killing. Vi håber naturligvis på store og flotte resultater i fremtiden, dog først når vi vælger at hun ikke skal have flere killinger.

 

Bibs er en lille fin dame, hvis yndlingsbeskæftigelse er at falde i staver - ofte sætter hun sig midt i et rum og bare kikker og følger med og man skal altid have et øje på hver "fod", for det er ikke altid det mest hensigtsmæssige sted hun vælger.

 

Hun elsker at blive nusset og putte i arm hos både sin menneskemor og far og en hyggestund under menneskefars dyne er slet ikke det værste, der kan ske.

 

Når Bibs er drægtig kan hun være ret hidsig over for de 2 andre katte, de skal sandelig ikke komme hende for nær og hendes killinger får de først allernådigst lov til at nærme sig, når hun ikke selv gider dem så meget mere.

Copyright © All Rights Reserved - Webeditor: Marianne L. Remvold, mlremvold@gmail.com