Om os og Vores Katte

Os og vores katte

Hver og en af vores katte er selvfølgelig unikke og har hver deres personlighed, så selvfølgelig skal de også have helt deres egne sider her på vores hjemmeside. Læs og se de dejlige billeder i ovenstående undermenu.

 

Vores kattes mennesker er os to, Richard & Marianne

 

 

 

Richard arbejder som Ejendomsfunktionær og i sin fritid tumler han bl.a. med at sætte vores hjem i stand, der er altid et og andet man kan finde på, han elsker at læse en god bog og se en god film, når lejligheden byder sig.

 

Richard har altid haft en stor kærlighed til katte og han er den af os, der deltager mest i udstillinger. Senest har han opnået stor succes med vores seneste skud på stammen "Bamse" og høster stor ros og anerkendelse for hans vask og pelspleje af Bamse.

 

Richard "ejes" primært af vores huskat Minus.

 

Marianne arbejder som IT- og telefonikoordinator og i sin fritid laver hun festkager, en hobby som man kan se mere til her www.missemorskager.dk, til venner og bekendte men hun går heller ikke af vejen for en god bog og/eller film.

 

Marianne har, som barn, altid haft katte omkring sig, så det var en helt naturlig ting, at der også flyttede katte ind sammen med Richard. Marianne er mere til hjemmekatte og avl, så hun er også oftes den, der agerer jordmoder når det skal til.

 

Marinne "ejes" primært af Dronning Irma og smukke Bibs men vores "Bamse" holder nu også utroligt meget af at sove i arm hos sin "mor".

 

Vores lille familie er bosiddende på Amager i en dejlig stor lejlighed med masser af plads til kattene og en lille have, som vi alle elsker at smutte ud i når vejeret tillader det.

 

Hvis du/I gerne vil i kontakt med os kan det ske via: mal@malric.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved - Webeditor: Marianne L. Remvold, mlremvold@gmail.com