Minus

Minus - Huskatten

Minus ved vi ikke helt hvornår er født, for vi fandt ham som en lille killing ude i vores

have kold, sulten og efterladt af sin mor den 13. maj 2009.

 

Vi tog Minus til os og han er vokset op til at blive en utrolig smuk hankat (kasterat), som elsker at lege med sin lillesøster Bibs og jagte og slås med Dronning Irma. Han elsker også at putte i sengen hos sin menneskefar og gøre sig lækker over for sin menneskemor, når der er guf-pinde i farvandet.

 

Senest er Minus begyndt at komme på tur ud i vores lille have - det er virkelig noget han elsker, selvom han dog er noget bange for skraldevognen, når den kommer, kan det nok være at han kan finde ind igen.

 

En fast bestanddel af hans hverdag, er når menneskemor står op og åbner døren ud til have, så er han der straks og når han så lige har tjekket sit teritorie af, kommer han glad og forventningsfuld ind for at hente menneskemorg, som så skal komme ud i haven og kaste små stykker af hans yndlingspinde rund i have, hvor han så skal finde dem. Samme ritual udspiller sig ved aftentide.

 

Når natten falder på, finder man ofte Minus trampende rundt på sin menneskefar i sengen, indtil han finder ro - helst ovenpå menneskefars hoved.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved - Webeditor: Marianne L. Remvold, mlremvold@gmail.com