Irma

Irma - the Queen

Irma er født og "døbt" som Tequila von Gott, den 23. marts 2007. Irma er en Chokolademasket hunkat.

 

Irma er datter af den Chokolademaskede far Bandit von Gott og den Chokolademaskede mor Equador Askepot og er født i

opdrættet Von Gott.

 

Irma er købt som avlskat og fik i sommeren 2008 et dejligt kuld på 4 killnger som alle blev solgt som kæl. Irma er i dag kastrat og Dronningen i vores lille kattehold.

 

Irma er en firnurlig lille størrelse, hvis største passion er en lille snasket tøjmus - Musse - og så glimtende runde kugler som hun gladeligt jagter og stolt kommer og aflevere til sin menneskemor, som så helst skal kaste den afsted igen.

 

En anden af Irmas yndlings beskæftigelser er at komme med menneskemor en tur i gården. Hver dag kl. 17.00 sidder hun derfor troligt på sin taburet i køkkenet og venter på at menneskemor skal hente skraldespanden, så hun kan komme med i gården, hvor hun elsker at "gemme" sig til hun bliver "fundet" og menneskemor så spæner efter hende for at fange hende. Hun benytter også ofte lejligheden til at hjælpe ejendommens vicevært med at holde græstotterne nede, de smager sååå godt.

 

Menneskefar er kun populær når han agerer pilot på Irmas flyveture i diverse papkasser - det er virkelig et hit.

 

Endelig sørger Irma for at menneskemor kommer i seng i ordentelig tid - hun kommer nemlig og henter menneskemor kl. 21.00 hver aften og fanden er løs, hvis ikke menneskemor har lyst til at gå i seng på det tidspunkt.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved - Webeditor: Marianne L. Remvold, mlremvold@gmail.com